Junio'r Consultant

  • Consultancy
  • Den Haag, Nederland

Junio'r Consultant

Functieomschrijving


Er staat een nieuwe opdracht voor je klaar. Je bent enthousiast om weer aan het werk te gaan. In de komende periode ga jij onze klant ondersteunen. Wat staat je te wachten? 💪🏼


Vandaag is je eerste dag, je voelt de gezonde spanning opkomen. Wat worden mijn dagelijkse werkzaamheden? Hoe gaat het eraan toe op de werkvloer en wat wordt er van mij verwacht? Geen zorgen. De klant is juist ontzettend blij met jouw aanwezigheid. Jouw kennis en hulp is namelijk een echte aanwinst. En, geloof me, zodra je eenmaal bezig bent, worden al jouw vragen vanzelf beantwoord.


❗️Tip: wees gemotiveerd om jezelf positief te onderscheiden, toon interesse en druk jouw stempel op de omgeving.

WAT DOET EEN DOEN'R?

Een doen'r vervult de opdracht van de klant met enthousiasme, kijkt verder dan zijn/haar neus lang is en pakt de kansen die zicht voordoen. Je specialiseert je op gebieden als; Financiën, Inkoop, HR, Projecten en IT. Je start bij het begin en met jouw mentaliteit en onze begeleiding ontwikkel je snel binnen het betreffende proces. Ben je klaar met de eerste opdracht? Dan zorgen we samen voor de volgende stap in jouw carrière bij doen'r! Waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt? Gewoon doen! Want: #doeniswatwedoen.


JE BENT EEN DOEN'R ALS JE..
pragmatisch💡 bent, theorie is voor in een boek.

✔️ Mentaliteit ➡️ samen bereiken we meer!

✔️ Groei ➡️ je bent een kameleon, je past je aan aan de omgeving en groeit op deze manier verder!

✔️ Ondernemerschap ➡️ kansen zie je niet alleen, maar pak je ook op. Zowel voor jezelf als voor een ander!

3 REDENEN

waarom dit (n)iets voor jou is

💡 Je bent een starter in het werkveld;

💡 Je bent aan het ontdekken waar je voldoening uit haalt in het bedrijfsleven;

💡 Je bent een echte doen'r.


WAT KRIJG JE?

💰 Geld enzo...

Een ruim startsalaris, met daarbij een hele maand vakantiegeld, die je tijdens je 25 vakantiedagen in een keer uit kunt geven.

🥂 Naast je werk

Ook naast je werk is er bij doen'r genoeg te doen. Wil jij met ons als VIP een feestje vieren bij de Vrienden van Amstel Live, skiën op het water of op de berg? Met je collega's vrijdagmiddag een biertje drinken?

👁 Aandacht voor jou

Een opdracht bij een organisatie die je verder helpt in jouw loopbaan en hulp van onze doen'r wanneer je hier behoefte aan hebt. Wij geven jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit bewijzen wij door geen concurrentie- en relatiebeding te hanteren.


Functievereisten


WAT HEB JE NODIG?

Ook wij hebben een paar praktische eisen...

🧑‍🎓 Minimaal een afgeronde HBO opleiding

🏠 Woonachting in de Randstad

🕵️‍♀️ Geen probleem met een VOG

👨‍💻 Interesse in systemen en processen

🇱🇺 Goede beheersing van de Nederlandse taal