Vraagmanager

  • Accountmanagement
  • Werken op afstand

Vraagmanager

Functieomschrijving

Beschik jij over een ongekende commerciële drive, ga je graag met mensen in gesprek en ben je behulpzaam? Begrijp je de consultancy en detacheringsbranche als geen ander, wij zijn nu opzoek naar een enthousiaste Vraagmanager!


Onze naam zegt het al, een bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Wij helpen hoogopgeleide starters met het vinden van passende opdrachten waar ze zich kunnen ontwikkelen binnen de gebieden: Financiën, Inkoop, HR, Projecten, Administraties en IT. Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie en daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Wat staat je te wachten? ⬇️


WAT GA JE DOEN?

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen klanten, dit kan zowel in de profit als de non-profit sector. Je bent duidelijk in het communiceren, maar ook een luisterend oor. Heeft jouw klant een vraag, dan is de taak aan jou om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt? Jij bent verantwoordelijk voor het vervullen van tijdelijke opdrachten bij de klanten door middel van het aanbod van doen'r.


JE BENT EEN DOEN'R ALS JE..
pragmatisch💡 bent, theorie is voor in een boek.

✔️ Mentaliteit ➡️ samen verkopen we meer!

✔️ Groei ➡️ je groeit als persoon en organisatie, samen ontwikkelen we ons verder!

✔️ Ondernemerschap ➡️ kansen, zie je zie niet alleen maar pak je ook op? Zowel voor jezelf als voor een ander!

3 REDENEN

waarom dit (n)iets voor jou is

💡 Je hebt enkele jaren ervaring binnen consultancy of detachering of met sales;

💡 Je wil je graag (verder) ontwikkelen in relaties en verkopen;

💡 Je bent een echte doen'r.


WAT KRIJG JE?

💰 Geld enzo...

Een marktconform salaris, met daarbij een hele maand vakantiegeld, die je tijdens je 25 vakantiedagen in een keer uit kunt geven.

🥂 Naast je werk

Ook naast je werk is er bij doen'r genoeg te doen. Wil jij met ons als  VIP een feestje vieren bij de Vrienden van Amstel Live, skiën op het water of op de berg? Met je collega's vrijdagmiddag een biertje drinken?

👁 Aandacht voor jou

Wij geven jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, door middel van coaching en te doen. Vrijheid om te doen wat jij nodig acht om iedereen tevreden te houden. Wij kijken niet alleen naar cijfers maar ook naar het talent 

Functievereisten


WAT HEB JE NODIG?

Ook wij hebben een paar praktische eisen...

🧑‍🎓 Minimaal een afgeronde HBO opleiding

🏠 Woonachting in de Randstad

🕵️‍♀️ Geen probleem met een VOG

👨‍💻 Interesse in mensen en verkopen

🇱🇺 Goede beheersing van de Nederlandse taal